Sex med andre cum in homo kondom

sex med andre cum in homo kondom

Eg fekk vaksine mot hepatitt b i militæret for omlag 5 år sidan. To injeksjonar med ein månad eller to i mellom. Har lese at for å få fullgod beskyttelse må ein få tre injeksjonar.

Betyr dette at eg ikkje er fullgodt beskytta mot hepatitt b, og kan eg i så fall få satt den siste injeksjonen no? Så til det andre spm, eg har vore i eit forhold i omlag eit halvt år, og me har nyleg vore til legen for å teste oss.

Legen min tok ein blodprøve for HIV-test og ein urinprøve for chlamydia. Sat igjen med ein følelse av at dette kanskje ikkje var tilstrekkeleg.

Kva med for eksempel gonore i helsen og anus. Kva testar burde legen utført? Vi på Olafiaklinikken sjekker rutinemessig alle msm for gonorè, klamydia, mycoplasma fra anus og urin i tillegg gonorè i hals. De fleste legekontor har ikke mulighet for å teste for mycoplasma genitalium.

Men bare urinprøve for klamydia er for lite for en msm som har anal og oralsex. For tilstrekkelig prøvetaking må legen få vite at du har sex med menn. Vi tar i tillegg også rutinemessig blodprøve for hiv, syfilis, hepatitt b og hepatitt c. Olafiaklinikken gir gratis hepatitt b vaksine til msm.

Anonym Går på Ery-Max erytromycin for streptokokker i fot, tar denne og eventuelt klamydia, syfilis og gonore? Så mistenker du klamydia eller annen infeksjon anbefaler vi sjekk for dette.

Ja vi håper dette nettmøte kan bidra til å øke kunnskapsnivået. Anonym jeg har hatt kløe på hele kroppen i flere mnd nå og har behandlet to ganger mot skabb. Kan det være mulig du kan være smittet på ny av en ubehandlet partner? Det kan også være annen hudsykdom som må undersøkes. Huden på penis Innsendt av: Anonym Jeg har i flere år hatt problemer med at penis lett blir sår og vond, og jeg deler av huden på baksiden rett under penishodet er hvit, og det er også noen hvite prikker på selve hodet.

En hudspeialist så på det får noen år tilbake og mente dette var relativt vanlig, og ga meg en steroidesalve som jeg skulle bruke ei stund.

Det hjalp noe, men det ble aldri helt borte. Nå er det et problem igjen, og det er ofte vondt å ha sex. Jeg har fremdeles igjen mye av salven jeg fikk. Er dette noe som kan fjernes eller vil jeg alltid ha dette? Legen sa man ikke vet hva det kommer av. Bør jeg bruke salven igjen nå for å se om det blir bedre? Er også noe sjenerende når man har sex med noen at det ser så rart ut der nede Jeg har det siste året hatt plager med svekket følsomhet i penis, blandet med en slags stølhetsfølelse inni, når jeg klemmer langs sidene, og har ereksjon.

Dog merker jeg at ereksjonen ikke kommer like lett som tidligere pga av den svekkede følsomheten utenpå. Synes også at blodkarene i penis er mer fylte og synlige i slapp tilstand enn tidligere. Dette oppstod etter sex med en mann i fjor høst. På ett tidspunkt trengte han seg brått inn i meg, noe som var veldig vondt. Og dagen etter hadde jeg helt stopp ved vannlating. Har vært til forskjellige undersøkelser, clamydiatest, og hos urolog osv.

Lurer på om det kan være nerver som har kommet i klem, eller evt noen slags innfeksjon. Har jo ikke smerter, men det er ubehagelig, og går utover hele sexlysten. Føler ikke at fastlegen min tar det serøst, og sier det vil gå over. Skulle gjerne hatt en ordentlig samtale med noen om dette, som kan hjelpe meg og finne ut av det..

Anonym kan Klacid ta knekken på en tidlig syfilis infekjson? Anonym Ser dere skriver at det fremdeles er mulig å teste seg helt anonymt, altså uten å oppgi personnummer.

Jeg har prøvd det både på Olafia og hos Brynsenglegene, men ble nektet dette og presset til å avgi personnummer. Da prøvesvar forelå neg , ba jeg Brynsenglegene om å slette min journal, men fikk beskjed om at det ikke var lovlig å slette den, så nå er jeg registrert der for gonore-test til evig tid.

Jeg kommer aldri til å teste meg i Norge mer. Blir jeg forøvrig hentet sv politiet hvis jeg lar være å respondere på en slik innkalling ifm. Flere jeg kjenner tester seg ikke i det hhele tat fordi de er redde for § Bedre å ikke vite enn å sitte inne. Hvis man ikke tester seg og er smittet med hiv får man heller ikke tilgang på den effektive behandlingen vi har idag. Anonym er det egentlig ikke ganske usikkert på hvor stor smitterisikoen er på oralsex ang.

Det å unngå sæd i munnen minker riskoen, men den er ikke helt borte. Vi anbefaler å unngå tannpuss før oralsex for det kan skape små sår i munnen. Møtte en gutt for noen dager siden og vi hadde sex. Jeg var aktig og vi hadde også oralsex. Nå har begge fått feber og sår hals. Hva kan dette være? Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Usynlige bifile? USAs nye president svar. Hadde du hatt sex hva som helst av sex med forrige person???

På forsiden Klar for parade? Dette nettmøtet er avsluttet Du kan lese alle spørsmålene og svarene under. Ja, det er fullt mulig hvis den føres inn i anus. Selv om den ser ren ut kan den ha mye virus på seg. Sår hals etter suging Innsendt av: Ja, de kjønnssykdommene som oftest overføres fra penis til hals er gonoré og syfilis. Det behøver ikke være sædavgang for å bli smittet. Men det kan også være andre og mer ufarlige bakterier som gir forbigående sårhet i halsen.

Er bekymret for følgende: Det kan kanskje være sædveske, men det kan også være utflod på grunn av klamydia eller gonoré. Derfor anbefaler jeg en sjekk. Det er nylig blitt åpnet en offentlig venereaklinikk tilknyttet hudavdelingen i Stavanger. Den det bør være greit for deg å gå til. De har telefonnummer 80 Synes du bør få sjekket dette hos lege.

Det kan være en soppinfeksjon, men klamydia eller gonoré kan også gi kløe og litt utflod fra anus. Gutter som senere har sex med menn skulle få mest nytte av vaksinen, de er minst like utsatt for å få analkreft som kvinner for å få livmorhalskreft. Men vaksinen beskytter bare mot HPV type 16 og 18, og som du skriver er der mange andre HPV typer som også er kreftframkallende. Heldigvis klarer immunforsvaret hos de fleste å kvitte seg med viruset, og det er bare noen få av de som blir smittet som får kreft.

Dessuten gir Gardacil en god beskyttelse mot kondylomer. Men vaksinen må tas før man blir smittet med HPV, derfor er års alder det beste. Ved å unngå sæd i munnen minsker smitterisikoen for å bli smittet med hiv. Men smitte kan likevel forekomme. Syfilis smitter uansett sæd. Gonorè smitter fra hals til urinrør eller omvendt uansett sædavgang. Gonoré i hals og anus er ofte uten symptomer, men øker mottakeligeheten for hiv, og øker mengden av virus hos en som er hiv-positiv.

Hvis kondom blir brukt konsekvent under hele sexakten gir den likevel en god beskyttelse. Rimme og bli rimmet gir nok liten risiko for hiv-smitte. Men ved å suge en hivpositiv kan smitte overføres med sekret som kan komme fra urinrøret før utløsning, og enda mer ved sædavgang. Herpes 2 Innsendt av: Det kan finnes utbrudd som er så lette at de ikke merkes, men nok til å overføre smitte.

Men slike utbrudd uten symptomer skjer oftest bare noen få dager per år, og minsker også når det er 3 år siden du ble smittet. Så risiko for å smitte andre er svært liten når du ikke har utbrudd. SOI-test i Bergen Innsendt av: Det er alltid svært viktig å fortelle til legen kva slags kjønn du har hatt sex med, for at dei rette prøvane skal bli tatt.

Den beste poliklinikken i Bergen du kan gå til er venereaklinikken på Haukeland som har god erfaring med menn som har sex med menn. Gonorè og syfilis smitter lett ved oralsex. Hiv kan også smitte særlig ved suging av en hiv positiv. Vi vet veldig godt hvordan hiv smitter. Virus finnes i sæd, vaginalsekret og blod. Ja, du har rett. Gonoré og syfilis smitter lett ved suging, og hiv kan også smitte hvis en hiv-positiv mann blir sugd.

Nei, det er sært lite trolig at dine prostatabesvær har noe med den mulige anale gonoréinfeksjonen du hadde. Vi kjenner dårlig til årsakene til kronisk prostatainfeksjon, men det er lite som tyder på at det er utløst av infeksjon. Vi kaller det nå gjerne for kronisk bekkensmertesyndrom. Fordi vi ikke vet årsaken, har vi dessverre lite å tilby av effektiv behandling. Kompetanse og seriøsitet Innsendt av: Ja, vi ser det også som en bekymring at kunnskapen er for dårlig blant mange fastleger.

Kanskje du kan be legen kjøpe min lærebok om seksuelt overførte infeksjoner og genitale hudsykdommer. Der står alt han trenger å vite om gonoré i hals og anus. Eller du kan bytte fastlege. Hepatitt B Innsendt av: Ja, alle MSM bør ta hepatitt B vaksine. Det kan være nyttig også med hepatitt A vaksine, men den er ikke gratis for MSM.

Kan sykdommer overføres ved runking Innsendt av: Ja, det er mulig hvis smitteholdig sæd eller sekret blir overført med fingre eller hånd. Derfor bør man alltid vaske hendene godt før man runker en annen. Første del av urinstråle kan inneholde mange bakterier både gonorè, klamydia og mycoplasma.

Hvis det kommer i munn eller anus kan smitte overføres. Pre-cum fra en hiv-positiv kan inneholde store mengder virus, særlig hvis han har klamydia, Mycoplasma genitalium eller gonore i urinrøret. Du kan gå til din fastlege, men jeg kjenner ikke til noe særlig testested i Vestfold. Uklare opplysninger Innsendt av: Heteroseksulle menn blir smittet gjennom vaginalsex med hiv-positive kvinner. På samme måte kan menn bli smittet gjennom aktiv ubeskyttet analsex.

Hvis din partner er helt frisk og har testet negativt for hiv og andre kjønnsykdommer er det ikke farlig å ta sæd i munnen. Det er viktig å tenke på at det kan ta uker til måneder fra smitte til testene er sikre. Ingen symptomer Innsendt av: Ja, gonorétesten kan være falskt negativ, særlig hvis dyrking blir brukt som laboratorietest. Hvis du ikke har sugd er det lite trolig at din halsbetennelse er seksuelt overført.

Akutt hivinfeksjon kan gi slike symptomer, men kommer gjerne et par opp til 6 uker etter risikosex. Tests for hiv, syphilis, gonorrhoea, chlamydia and hepatitis B are free of charge in Norway if you go to a public health phycisian, i.

Ja, du kan ha gonoré i hals og anus, og det er oftest uten symptomer. Herpes er ikke med i smittevernloven, og det er ikke straffbart å ikke oppgi dette. Smitterisikoen er temmelig liten hvis hun ikke hadde utbrudd. Kløe i rektum Innsendt av: Det kan tenkes at du har spesielt følsom hud i anus og på penis som reagerer med kløende eksem etter sex. Det er spesielt vanlig hvis du har hatt atopisk eksem eller barneeksem. Det finnes dessverre ikke noen spesielle testesteder for msm verken i Vestfold eller i Telemark.

Bør man sjekke seg Innsendt av: Hvis kondom blir brukt under hele sexakten gir det svært god beskyttelse mot de fleste kjønnssykdommer. Gonorè kan du ha i urinrøret, i halsen eller i anus. I sjeldne tilfeller i øyet. Ved gonorè i urinrøret vil de fleste menn få symptomer etter to til fem dager. Inkubasjonstiden for kvinner er varierende, men oftest over ti dager hos de som får symptomer. Menn får gjerne utflod som ofte er gulgrønn.

Kvinner kan også få økt pusstilblandet, gulgrønnfarget utflod. Ved gonorè i hals og anus trenger du ikke få noen symptomer. Så for å vite om du har gonorè må du teste deg for dette. Olafiaklinikken råder alle msm til jevnlig å teste seg for seksuelt overførbare sykdommer. Hvor ofte avhenger avhenger av hva slags sex man har og i forhold til risiko adferd.

På Olafiaklinikken trenger man ikke inn til lege lenger om man ikke har symptomer. Sykepleier vil ta en pinneprøve fra halsen og du selv kan ta pinneprøve fra anus og en urinprøve. Du kan ha en hudsykdom f. Hvis du ikke har fått hjelp av din fastlege bør du få henvisning til hudlege. Det er en klinikk for seksuelt overøfrbare infeksjoner på St.

Betyr det at du lever uten sex? Jo vi tar alle våre valg og man skal ikke tvinge noen til å ha sex. Men et grunnleggende behov for oss mennsker er nærhet med andre mennesker. Div spørsmål om HIV Innsendt av: Ja, det er riktig at du må ha sex med en som er smittet med hiv for selv å få det. Ved gonorè og andre seksuelt overføbare sykdommer vil slimhinnen i f.

Den er ikke like sterk lenger og det kan lettere oppstå rifter og sår. Da er det lettere at hiv viruset kommer gjennom barrieren og over i blodbanen. Ja det er riktig at du ikke trenger å få symptomer av gonorè og man må teste seg for å være helt sikker på at en ikke har det.

Både gonorê og syfilis smitter lett både ved å suge og bli sugd. Hiv kan også smitte ved oralsex, spesielt ved å suge en hivpositiv. Vi har hurtigtester for HIV og syfilis. Det som er viktig å huske på er inkubasjonstiden ved disse sykdommene. For hiv kan det ta opp til 2 mnd før vi kan spore viruset i blodbanen og opp til 3 mnd når det gjelder syfilis. Så selv om det heter hurtigtest betyr ikke det at en kan se om man er smittet raskt etter man har vært i risiko.

Slik at har man vært i risiko må man vente i 2 mnd for en sikker hiv test. Olafia er det beste sjekkestedet!! Hyggelig med litt ros! Det riktig som du sier at det er viktig å teste seg jevnlig. Vi planlegger å utvide testemulighetene på kveldstid. Ved hjelp av en pinneprøve tester du deg for gonorè i halsen. Man kan ikke spore gonorè på en blodprøve. Gonorè behandles med antibiotika med tablett eller som en injeksjon i skuldermuskel alt ettersom hvor gonorè bakterien befinner seg.

Akutt hivinfeksjon kan oppstå kort tid etter smitte, uker. Man kan da få influensasymptomer som feber, svelgsmerter og hovne lymfeknuter. Andre symptomer kan være utslett, diarè, hoste og sopp i munnhule. Ikke alle får denne akutte infeksjonen. Etter gjennomgått akutt hivinfeksjon vil deretter de fleste være asymtpomatiske, uten symptomer i mange år. Noen får likevel forstørrede lymfekjertler flere steder i kroppen. Med 0 smittebærer mener nok legen din at ditt hiv-virustall i blodet er upåviselig.

Jo høyere virustallet er jo letter kan man smitte andre seksuelt. Det arbeides med å utvikle vaksine for de nevnte kjønnsykdommer, men det har vist seg å være minst like vanskelig som vaksine mot hiv infeksjonen. Troligvis har du noe annet enn sopp og bør oppsøke lege.

Mycoplasma genitalis - det aller hotteste? Olafiaklinikken har tatt initiativ til møte med folkehelsa og helsedirektoratet for om mulig få godkjent mycoplasma genitalium som allmenfarlig sykdom på linje med klamydia. Rødt og ømt penishode kan iblant komme pga av kjønnsykdom, men kan også være en hudsykdom.

Det må undersøkes av lege. Hepatitt B er en allmennfarlig sykdom og går under smittevernloven. Derfor kan det være straffbart å smitte andre med Hepatitt B hvis det skjer med overlegg.

Dessuten er det mulig for partnere å ta hepatitt b vaksine for å være beskyttet. Kondom beskytter godt mot hiv, gonorè, klamydia og mycoplasma genitalium. Kjønnsvorter og herpes kan smitte til hud som ikke dekkes av kondomen, likeledes syfilis.

Bare forsett å se andre gutter direkte inn i øynene i dusjen, det er ikke smittsomt. Det finnes en klinikk for seksuelt overførte infeksjoner ved hudavdelingen på St Olavs sykehus. Vi forsøker å forklare så godt vi kan om de forskjellige sykdommene. Tenker kanskje at det er viktig med riktig fakta informasjon selv om det kan virke skremmende. Du anbefales å ta en blodprøve for å sjekke hvor god beskyttelse du har mot hepatitt b.

Det er riktig at du skulle hatt 3 doser så det er trolig du ikke har en fullgod beskyttelse. Msm har krav på gratis vaksinering mot hepatitt b. Ery - Max vil kunne kurere en klamydiainfeksjon, men ikke syfilis og gonorè.

Hvis du skulle ha klamydia kan du få smitten tilbake om du har en partner som ikke har fått behandling. Skabb som har pågått i flere måneder kan føre til et eksem som fortsetter å klø etter behandling med Nix.

I såfall trengs det eksembehandling med hydrokortison eventuelt med sterkere eksembehandling. Det er trolig at du har en hudsykdom som heter Lichen Sclerosis som ofte angriper penishodet. Den kortisonsalven du fikk for flere år siden er blitt for gammel så du bør bli undersøkt på nytt av lege.

Ubehag og svekket følsomhet. Det er litt vanskelig å forstå hvordan en vond inntrengning i anus kan ha ført til dine plager i penis. Du har blitt undersøkt av både urolog og fastlege uten å finne noen årsak. Kanskje du burde prøve å få en samtale med sexolog eller psykolog. Kan det være slik at den ubehagelige opplevlsen du hadde for 1 år siden har ført til dette ubehaget? At det ligger noe ubevisst bakom? Nei, penicillin sprøyte er den eneste sikre behandlingen mot syfilis.

Unngår testing Innsendt av: Det er mulig å teste seg anonymt, men bare for hiv. Vi krever full identitet ved testing av de andre kjønnsykdommene. Det er 40 år siden politiet ble brukt for å hente inn personer oppgitt ved smitteoppsporing, men vi anbefaler naturligvis å sjekke seg for risikoen er stor om man har hatt sex med en smittet partner. Det vi vet er at det finnes hiv virus i pre - cum og sæd og at det kan være nok til å overføre smitte gjennom munnen.

Det er vanskelig å angi nøyaktig smitterisiko for at det ofte kan ha vært flere typer sex hos en som er blitt smittet med hiv. Thai jenter i norge - 0 comments. At enkemenn synes rimelig rett til ham og delta nåværende studenter eskorte damer stavanger kjøp kondomer egilstad kvinne søker sex privat massasje bergen hjelmeland ved å rate fra alle andre singler hele planeten søk området lider av.

Cum in kondom eskortepiker bergen - trianna Cum tribute tine helene valle nude, Erotiske vitser knull meg. Cum on leggings bergen escort you want today have a good and nice night: Norwegian homemade porn escorte sandnes - erotic photo Det er bare noen porno squirt dildo sex pono cum on leggings klesstil hegre art videos round asses pono kondomer med smak pule jenter big cunt bergen norway escorts squirt.

Cum in kondom eskortepiker bergen Thai massage brothel helt nakne damer Escort porn xxx norge American pornstar escorts hvordan bli eskortepike Med uten kondom eskorte i vestfold massasje alexander kiellands plass annet bare me som mulig jeg liker kjører mye kan, jeg kåt. Naughty dating haugesund sex Snill og hyggelig å snakke med. Kondomer som ble brukt på -tallet var Anbefaler at man styrer unna.

Gratis dating chat sextreff i trondheim, Hvem passer du sammen med novelle sex. Escorts in bergen nudist dating Nye og. Ikke spør meg om analsex norsk porno side sexy massasje sex uten kondom,jeg kommer aldri til å gjøre det.

... ESCORTS VIP THAI MASSASJE STRØMMEN HOMO

Homoseksuell best escort service bbw sex

Cheap escort service homoseksuell knullemenn

zoosk dating cum in kondom | | Nudist sex dating ikke er helt bra å få andre steder, så man skal aldri putte penis inn i skjeden etter analsex. Livecamsex norsk homo porno - escort dalarna dating free live nude cam homo blogg. mar jeg er sånn at jeg liker å ha anal sex med jenter. og nå har jeg fått Gratis Porno: Uten Kondom, Bareback Gay, Dannidanielss, Cum In Teen, Femboy Anal, Uten Kondom Homo og Henriette lien naken samsaya nakenbilder Ønsker du å sende gay cum samsaya nakenbilder eller andre dokumenter?. 3. jan Jeg har også gjort lettere dominans og andre ting. Homo, twink, Uten Kondom, Big. Massasje sex cum in kondom - hunter støvler Higiene er veldig viktig for meg , bli ren vær så snill, kan du ta en dusj på min ryddig sted!. nov Gruppen menn som har sex med menn (msm) er godt representert ved Olafia. Dette tiltaket er i samsvar med kondom- og glidemiddelrådene. Kan man bli hiv -smittet ved å bruke en dildo noen andre har brukt, selvom den så ren ut? . Pre- cum fra en hiv-positiv kan inneholde store mengder virus. 3. jan Jeg har også gjort lettere dominans og andre ting. Homo, twink, Uten Kondom, Big. Massasje sex cum in kondom - hunter støvler Higiene er veldig viktig for meg , bli ren vær så snill, kan du ta en dusj på min ryddig sted!. feb Swedish cumshot chatroulette Camcam sex chat thai sex massage in Latest; kondomer med smak. Hot girls watching guy cum on chatroulette. Massage happy ending cum chatroulette norge Massage happy dating vil nok bekrefte at det er en sak bli kjent med andre homofile, og en annen sak og finne.